LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

18

Οκτ 2023

Αγαπητοί γονείς και παιδιά

Το Δ.Σ. του Πανακρωτηριακού Α.Ο., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την  ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και την ένταξη των ακαδημιών μας, στο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «ARIS SOCCER SCHOOLS». 

Βασικός στόχος είναι η εξέλιξη και η παροχή της καλύτερης δυνατής εκπαίδευσης των μικρών αθλητών των ακαδημιών μας, η δημιουργία κινήτρων και προϋποθέσεων για να μπορούν τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την ένταξή τους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, μέσω των ομάδων Κ15-Κ17-Κ19 της ΠΑΕ Άρης, που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της SL1!

Πιο συγκεκριμένα, οι ακαδημίες, που θα ενταχθούν στο Δίκτυο, θα εφαρμόζουν μια κοινή και σύγχρονη μεθοδολογία προπόνησης, με συμμετοχή σε δράσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, δίνοντας παράλληλα στους αθλητές τους τη δυνατότητα να επανδρώσουν τα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Μια νέα εποχή ξεκινάει με κεντρικό σύνθημα: «Εδώ παίζουμε μπάλα ΜΑΖΙ», έχοντας βασικό άξονα σύνδεσης το δυναμικό και όμορφο ποδόσφαιρο, που ορίζουν οι αξίες και η μεγάλη ιστορία του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Σύντομα θα ακολουθήσουν πολλές δράσεις με βάση το καταστατικό λειτουργίας των Aris Soccer Schools, όπως επισκέψεις προπονητών του Άρη στα Καθιανά, αξιολόγηση παιδιών των ακαδημιών μας, επισκέψεις αθλητών στη Θεσσαλονίκη για συμμετοχή σε προπονήσεις, συμμετοχή τμημάτων μας σε πανελλήνια τουρνουά, προπονητικά camp στο γήπεδό μας, καθώς και πολλές ακόμα παράπλευρες δραστηριότητες.  Τις επόμενες  μέρες θα γίνουν ενημερωτικές συναντήσεις ανά τμήμα, στις οποίες θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση προς όλους.  

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου Πανακρωτηριακός, Ε.Θ.Κ. και Λέοντες, μέσα από τα ''Μαθήματα Ζωής'', την εξειδικευμένη-πολύπλευρη προπόνηση, τις κατάλληλες συνεργασίες και τους ανοικτούς ορίζοντες, που απαιτούνται όταν έχεις στόχο στόχο το καλύτερο για κάθε παιδί, σας καλωσορίζουν στο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «ARIS SOCCER SCHOOLS»!

Σχετικά με την συνεργασία ο πρόεδρος του Πανακρωτηριακού Νίκος Ροζάκης δήλωσε: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ολοκληρώθηκε θετικά αυτή η διαδικασία, καθώς ήταν ένα θέμα που μας απασχολούσε πολύ καιρό και διερευνούσαμε τις πλέον επωφελείς και κατάλληλες συνθήκες για τις ακαδημίες μας. Κάναμε επαφές με αρκετές ομάδες, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, το ψάξαμε πολύ και επιλέξαμε αυτή την καινούρια προσπάθεια που ξεκινά ο Άρης, καθώς πρόκειται για ένα πολύ ελπιδοφόρο project, με πολλές προοπτικές εξέλιξης. Πάντα προσπαθούμε να δίνουμε το καλύτερο στα παιδιά των Ακαδημιών μας, με την βοήθεια της ΜΟΒΙΑΚ και της οικογένειας  Σβουράκη, η οποία είναι πάντα δίπλα  σε όλα μας τα βήματα, για να γίνουν αρχικά τα παιδιά που μας εμπιστεύονται οι γονείς καλοί άνθρωποι και στη συνέχεια καλοί αθλητές. Έχουμε ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια, οι αντρικές μας ομάδες απαρτίζονται από γηγενείς ποδοσφαιριστές στην συντριπτική πλειοψηφία τους και πολλά παιδιά, είναι στο στόχαστρο επαγγελματικών ομάδων. Καλωσορίζουμε τον Άρη στα Καθιανά και είμαστε σίγουροι πως και οι δύο πλευρές θα κερδίσουμε από την συνεργασία αυτή".

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου

Πανακρωτηριακός-Ε.Θ.Κ.-Λέοντες

Έλα στην παρέα μας κι εσύ, γιατί…

«Εδώ παίζουμε μπάλα ΜΑΖΙ»!!!

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 719
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 691

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.