LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

Ροδωπού-Πανακρωτηριακός 0-2Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Πανακρωτηριακός, για την α' φάση του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων, καθώς πήρε παλικαρίσια νίκη στο Κολυμπάρι με αντίπαλο την ομάδα των Ροδωπού επικρατώντας με σκορ 2-0.

 

 

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος και μόλις στο 3' μετά από σέντρα του Μποχώνη, ο Μπαδιεριτάκης με κεφαλία έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 17' μετά από πάσα του Μποχώνη, ο Μιχαλακόπουλος έπιασε δυνατό σουτ, όμως ο τερμαφύλακας έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 19' και πάλι ο Μιχαλακόπουλος, μετά από κόρνερ του Μποχώνη έπιασε κεφαλία στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ. Στο 23' και μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιανολάρη, ο Μπαδιεριτάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με την ομάδα μας να έχει τον έλεγχο και στο 61' ο Λυχνάκης με δυνατό σουτ δεν κατάφερε να στείλει την μπαλα στα δίχτυα, πράγμα που έγινε στο 66' όταν μετά από σέντρα του Μποχώνη και πάλι ο Μπαδιεριτάκης με σουτ από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματά του γράφοντας το τελικό 2-0. 

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Παντελακάκης, Αδαμόπουλος, Μιχαήλ, Ξεκουκουλωτάκης, Πλατώνης, Μποχώνης, Γιανολάρης (67' Καλλέργης), Μιχαλακόπουλος, Λυχνάκης, Μπαδιεριτάκης (80' Αγναντής)

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715
Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.