LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

19

Δεκ 2015

Πανακρωτηριακός-Ίκαρος 6-0Μαγικές στιγμές χάρισαν στους φιλάθλους που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο των Καθιανών οι παίκτες της ομάδας μας, καθώς εκτός από την ευρεία σε έκταση νίκη με 6-0 κόντρα στον Ίκαρο Μουρνιών, πέτυχαν καταπληκτικά σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ.

 

Στο α' μέρος η ομάδα μας δεν κατάφερε να ανοίξει στο σκορ στο 2', καθώς η κεφαλιά του Μπαδιεριτάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια έχασε μερικές ακόμα καλές ευκαιρίες με τους Λυχνάκη, Βασιλομιχελάκη και Αδαμόπουλο, για να έρθει η φάση του 40' όταν από τη σέντρα του Βασιλομιχελάκκη, ο Μιχαήλ σηκώθηκε ψηλότερα απ' όλους και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 43' ακυρώθηκε γκολ του Βασιλομιχελάκη, έπειτα από φάση διαρκείας που ξεκίνησε από το σουτ του Λυχνάκη. 

Στην επανάληψη με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Λυχνάκης με κάθετη πάσα βγάζει τετ-α-τετ τον Μπαδιεριτάκη που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει και να κάνει το 2-0. Στο 67' και πάλι ο Μπαδιεριτάκης από την ωραία παράλληλη σέντρα του Μπάτζιο στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0, ενώ στο 71' ο Μπαδιεριτάκης σε ρόλο δημιουργού βγάζει τετ-α-τετ τον Λυχνάκη, που περνώντας και τον τερματοφύλακα γράφει το 4-0. Στο 82' ο Γιαννολάρης συνδυάζετε με τον Μπαδιεριτάκη που με ωραία λόμπα πετυχαίνει "χατ-τρικ" ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 5-0 και στο 86' ο Βασιλομιχελάκης βγάζει ωραία μπαλιά στον Λυχνάκη που ιδανικό πλασέ σημειώνει το τελικό 6-0. 

Πανακρωτηριακός: Μπουράκης, Κελάκης, Αδαμόπουλος, Μιχαήλ, Ξεκουκουλωτάκης (70’ Μανουσάκης), Ξανθουδάκης, Βασιλομιχελάκης, Πενταράκης (75’ Γιαννολάρης), Μπάτζιο (77’ Τερεζάκης), Λυχνάκης, Μπαδιεριτάκης

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Για φάσεις και γκολ πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.