LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

29

Νοε 2015

Πανακρωτηριακός-ΙΝΚΑ 2-2Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας στο χθεσινό αγώνα κόντρα στην Α.Ε.Ε.Κ ΙΝΚΑ, που έχοντας να διαχειριστεί τον αποκλεισμό από το Κύπελλο (σ.σ. Τετάρτη) μπήκε αποφασισμένη για τη νίκη. Οι ποδοσφαιριστές μας ήταν κυρίαρχοι καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης,  ωστόσο παραχώρησαν το βαθμό της ισοπαλίας στους φιλοξενούμενους.

 

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο α' μέρος και δημιούργησε τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο 15' με τον Δημούση, στο 20' με τον Λυχνάκη και στο 35' με τον Πενταράκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που σε δύο στιγμές αδράνειας πήραν το προβάδισμα με 0-2 στο τέλος ημίχρονου.

Στη επανάληψη όμως οι ποδοσφαιριστές μας μετέτρεψαν το πλασματικό 0-2, σε 1-2 στο 50' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πενταράκη (χέρι του αμυντικού σε σέντρα του Βασιλομιχελάκη) και σε 2-2 στο 69' όταν από την πάσα του Μπαδιεριτάκη, ο Δημούσης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.  Στη συνέχεια η ομάδα μας δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και έχασε κλασικές ευκαιρίες για την ολική επαναφορά στο 75' με τον Δημούση, στο 85' με τον Αδαμόπουλο και στο 89' με τον Μπαδιεριτάκη. Σημειώνεται ότι στο 77' ο Μπουράκης κράτησε όρθια την ομάδα μας με εκπλητική απόκρουση στο "Γ".

Στους ποδοσφαιριστές μας ανοίξουν πολλά συγχαρητήρια, καθώς με τη χθεσινή ανατροπή και εμφάνιση απέδειξαν την ποιότητα και το χαρακτήρα τους. Μπράβο μάγκες !!!

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και με την παρουσία τους βοήθησαν και στήριξαν με το ζεστό χειροκρότημα τους ποδοσφαιριστές μας.

Πανακρωτηριακός: Μπουράκης, Ξεκουκουλωτάκης, Κελάκης, Αδαμόπουλος, Πλατώνης, Πενταράκης, Ξανθουδάκης, Βασιλομιχελάκης (83' Μιχαλακόπουλος),Μπαδιεριτάκης, Λυχνάκης (62' Μπάτζιο), Δημούσης

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

1ο Soccer School Views : 634
3o Soccer School Views : 1764

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.