LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

25

Οκτ 2015

Σπάθα-Πανακρωτηριακός 0-3Μια ακόμα καλή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα μας, πετυχαίνοντας την 5η συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά στο γήπεδο του Κολυμπαρίου απέναντι στη Σπάθα με σκορ 3-0, χωρίς ακόμα να έχει δεχτεί γκολ.

 

 

 

Από την αρχή η ομάδα μας ήταν κυριάρχη στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο το γκολ ήρθε στο 25' όταν από σέντρα Ξεκουκουλωτάκη, ο Λυχνάκης με εξαιρετική κίνηση και σουτ έκανε το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης στο 46' από κεφαλιά πάσα Δημούση, ο Κελάκης με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2, για να έρθει στο 80' η σειρά του 1ου σκόρερ του πρωταθλήματος Μπαδιεριτάκη, που με προσωπική ενέργεια το έγραψε το τελικό 0-3. Η ομάδα μας δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, ενώ ο Κουρομιχαλάκης στο 78' κράτησε το ''0'' με διπλή εντυπωσιακή απόκρουση.

Πρώτη εμφάνιση σήμερα για ένα ακόμα παιδί της Ακαδημίας μας, το Γιώργο ΠΕΡΡΑΚΗ, που πήρε το βάπτισμα του πυρός στα 16 του χρόνια.

Πανακρωτηριακός: Κουρομιχελάκης, Κελάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Πλατώνης, Μανουσάκης, Πενταράκης, Ξανθουδάκης, Βασιλομιχελάκης (85' Περράκης), Μπαδιεριτάκης, Λυχνάκης (70' Μπικάκης), Δημούσης (65' Κοπανάκης)

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

1ο Soccer School Views : 628
3o Soccer School Views : 1754

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.