LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

25

Απρ 2015

Πανακρωτηριακός-Άρης Βουκ. 2-2Συγκλονιστκό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Καθιανά, με την ομάδα μας να κάνει ιδανικό ξεκίνημα απέναντι στον Άρη Βουκ. που ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (πριν αυτό ξεκινήσει) και με το ισόπαλο 2-2 τον άφησε στην 5η θέση και ουσιαατικά εκτός διεκδίκησης. 

 

Οι ποδοσφαιριστές μας ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και στο 1' ο Παντελακάκης σέντραρε από δεξιά με τον επερχόμενο Πενταράκη να πιάνει δυνατό σουτ και να ανοίγει το σκορ. Στο 9' σε παρόμοια φάση, ο Μπαδιεριτάκης σέντραρε από δεξιά και πάλι ο Πενταράκης με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας μας. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 25' με κεφαλιά. Πριν το τέλος του ημιχρόνου στο 41' η ομάδα μας έχασε σημαντική ευκαιρία να πετύχει και άλλο τέρμα, όταν στην σέντρα του Ξεκουκουλωτάκη από αριστέρα, ο Παντελακάκης από ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στην επανάληψη ο Άρης Βουκ. πίεσε και στο 62' ισοφάρισε σε 2-2. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της νίκης χάνοντας ευκαιρίες με τον Μπαδιεριτάκη στο 81' να περνάει και τον τερματοφύλακα, όμως το πλασέ που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο αμυντικός των φιλοξενούμενων, για να έρθει η φάση του 89' όταν ο Κοπανάκης μέσα από τη μεγάλη προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, το σουτ όμως έδιωξε πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή ο τελευταίος αμυντικός του Άρη Βουκολιών. 

Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο των Καθιανών (στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας) και υποστήριξε την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών μας.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Ξεκουκουλωτάκης (70' λ.τρ. Κελάκης), Μανουσάκης, Τερεζάκης, Πλατώνης, Μποχώνης, Πενταράκης, Γιαννολάρης (85' Καλλέργης), Παντελακάκης, Μπαδιεριτάκης, Λυχνάκης (78' Κοπανάκης)

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
1ο Soccer School Views : 628

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.