LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

08

Φεβ 2015

Άρης Βουκ.-Πανακρωτηριακός 1-0Δεν τα κατάφερε ο Πανακρωτηριακός στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη Βουκολιών, στο γήπεδο Ταυρωνίτη για την 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα (Όμιλο Τίτλου) της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Χανίων και παρά τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν, ηττήθηκε με 1-0 χάρη στο γκολ του Πολένα.

 

 

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες που πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα και το διαιτητή να επιτρέπει το αντιαθλητικό σε κάποιες περιπτώσεις παιχνίδι των γηπεδούχων και να μην δείχνει ανάλογες κίτρινες κάρτες. Στην επανάληψη, η ομάδα μας έχασε δύο καλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή το Γιαννολάρη αρχικά στο 53' καθώς δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και στο 65' όταν από πλεονεκτή θέση μέσα στην περιοχή δεν κατάφερε να κάνει καλό κοντρόλ. Στο 70' η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο θα μπορούσε να είχε φέρει το παιχνίδι στα ίσια στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν αρχικά ο Μπαδιεριτάκης ανατράπηκε εντός περιοχής και αντί για πέναλτι στην εξέλιξη της φάσης δόθηκε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Μποχώνης με τον Λυχνάκη να χάνει μοναδική ευκαιρία από κοντά να ισοφαρίσει.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Μανουσάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Αδαμόπουλος, Καραγκούνης (87' λ.τρ. Πλατώνης), Μιχαλακόπουλος, Πενταράκης, Μποχώνης, Γιαννολάρης (76' Καλλέργης), Ανδρεαδάκης (70' Λυχνάκης), Μπαδιεριτάκης.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1754
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.