LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

28

Φεβ 2019

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2019Οι πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ του Πανακρωτηριακού Α.Ο, της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια και των Λεόντων, σας προσκαλούν στην κοπή πίτας των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου και των δύο (2) αντρικών ομάδων μας, που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο "Κανάρια", την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 και ώρα 20:30.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν άνθρωποι που επί σειρά ετών προσέφεραν και προσφέρουν σημαντική βοήθεια και στήριξη στις ομάδες Πανακρωτηριακός-ΕΘΚ ως παράγοντες ή ποδοσφαιριστές, καθώς και γονείς που είναι κοντά και βοηθούν στην οργάνωση των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου. Μια μικρή ηθική ανταμοιβή για σας με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ από εμάς!!!

Θα δοθούν οι Έπαινοι Μαθητή-Αθλητή σε ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών μας που με την προσπάθειά τους, αποδεικνύουν πως σχολείο και αθλητισμός μπορούν με επιτυχία να συνυπάρξουν! Παράλληλα, θα δοθούν και οι Έπαινοι Συμπεριφοράς και Προσπάθειας των τμημάτων της Ακαδημίας.

Κάθε τμήμα των Ακαδημιών, θα καθίσει σαν ομάδα και θα κόψει τη δική του πίτα.

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος με πολλά δώρα και εκπλήξεις!

Μια βραδιά με την λαϊκή τραγουδίστρια Κική ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ για όλους εμάς που είμαστε μέλη της ποδοσφαιρικής μας οικογένειας Πανακρωτηριακός- Ένωση Θύελλα Καμίνια-Λέοντες.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!! ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.