LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

27

Μαρ 2016

ΕΘΚ-Χάλης 3-0Συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις η ομάδα της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια και στη σημερινή αναμέτρηση στο γήπεδο των Καθιανών, έκαμψε την αντίσταση του Χάλη επικρατώντας με το επιβλητικό 3-0, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων.

 

 

Στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η πρώτη καλή προσπάθεια για την ομάδα μας ήρθε στο 8' όταν το σουτ του Κοπανάκη προσέκρουσε στον αμυντικό των φιλοξενούμενων με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Στο 17' από την εκτέλεση κόρνερ του Καλλέργη, ο Μουσουράκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, για να φτάσουμε 29' όταν από την σέντρα του Καλλέργη από δεξιά και την προσωρινή απόκρουση των αμυντικών, η μπάλα έφτασε στον Ευαγγέλου που με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 39' από την μεταβίβαση του Μουσουράκη, ο Κοπανάκης από πολυ καλή θέση δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδα μας.

Στην επανάληψη η ομάδα μας έχασε κάποιες καλές ευκαρίες για να κάνει το 2-0 αρχικά με την κεφαλιά του Κοπανάκη στο 47' και στη συνέχεια με το δυνατό σουτ του Ανδρεαδάκη στο 51', κάτι όμως που έγινε στο 55' όταν ο Κοπανάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Χάλη και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 65' από την εκτέλεση φάουλ του Ανδρεαδάκη η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι και στο 75' ο Κοπανάκης και πάλι με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ε.Θ.Κ (Μιχάλης ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ): Τριανταφυλλάκης, Γκογκολάκης Β., Ροζάκης, Μουσουράκης, Ευαγέλου (70' Σουλτάνος), Παπαδάκης, Καλλέργης, Κοπανάκης (80' Τσοκάνης), Ανδρεαδάκης Π., Γιαπιντζάκης (60' Σέσι), Γκαγκάκης

Για φάσεις και γκολ πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1754
Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.