LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

27

Σεπ 2015

ΕΘΚ-Σφακιά 5-1Ιδανικό το ξεκίνημα και για την ΕΘΚ στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο των Καθιανών και να παίρνουν το τρίποντο απέναντι στα Σφακιά με σκορ 5-1.
 
 
 

Η ομάδα μας κατάφερε με το ξεκίνημα της αναμέτρησης να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και μόλις στο 6' να ανοίγει το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ανδρεαδάκη Π. (σε ανατροπή του Παπαδάκη). Στο 10' ο Γκαγκάκης από πάσα του Λειβαδιτάκη πλάσαρε ιδανικά κάνοντας το 2-0. Ωστόσο, αντί να γίνει το 3-0 με τις ευκαιρίες των Γκαγκάκη και Γιαπιντζάκη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου 2-1. 

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52' ο Ανδρεαδάκης Π. και απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 57', αλλά ο Ανδρεαδάκης Κ. έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε. Ακόμη ένα πέναλτι αυτή τη φορά για την ομάδα μας στο 64' που εκτέλεσε εύστοχα και πάλι ο Ανδρεαδάκης Π. πετυχαίνοντας "χατ-τρικ". Στο 72' ο Παπαδάκης συνεργάστηκε με τον Ανδρεαδάκη Π. και με ιδανικό τελείωμα έκανε το τελικό 5-1.

ΕΘΚ: Ανδρεαδάκης Κ., Ανδρεαδάκης Ε. (50' Ράπτης), Σουλτάνος, Ευαγγέλου, Λιονάκης, Λειβαδιτάκης (55' Κούγκουλος), Ανδρεαδάκης Π., Γκαγκάκης, Παπαδάκης (75'' Πακτίτης), Γιαπιντζάκης, Γιαννόπουλος

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.