LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

04

Σεπ 2020

ΣΗΜΑΤΑΟι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός, ΕΘΚ, Λέοντες) που συμμετέχουν στο Δίκτυο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου "ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ" ενημερώνουν τους γονείς ότι οι προπονήσεις στο γήπεδο Καθιανών για τα τμήματα Κ12 ξεκινάνε την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020, ενώ για τα τμήματα Κ6, Κ8, και Κ10 θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται με βάση όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα, σεβόμενοι τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α), του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ και σύμφωνα με το πρόγραμμα προπονήσεων που έχει ανακοινωθεί και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Προς διευκόλυνση όλων και βάσει των οδηγιών που έχουμε λάβει, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

• Θα υπάρχει μία είσοδος και έξοδος στην οποία καταγράφονται οι εισερχόμενοι και εξερχόμενοι με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ιχνηλάτησης τυχόν κρούσματος COVID-19 από τον ΕΟΔΥ.
• Ιατρικός προ-αγωνιστικός έλεγχος σε παιδιά κάτω των 13 με δελτίο, συμπληρώνουν το ιατρικό ιστορικό και προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση ότι είναι κλινικά υγιείς.
• Για αθλούμενους κάτω των 13 ετών οι οποίοι δεν έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, δεν απαιτείται η συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού και η προσκόμιση σχετικής ιατρικής βεβαίωσης, επιτρέπεται η πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση με την εγγραφή από τον συνοδό των στοιχείων του αθλούμενου στον Κατάλογο Εισερχομένων-Εξερχομένων που διατηρεί η Ακαδημία, για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση.
• Για τους αθλητές και αθλούμενους άνω των 13 ετών η ιατρική βεβαίωση και το έντυπο ιατρικού ιστορικού για το αρχείο του ιατρού.

Τα ανωτέρω έντυπα μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ στα υπογραμμισμένα κείμενα ή να τα παραλάβετε από την Γραμματεία (καθημερινά από 16:00-19:00).

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα επιστημονικά δεδομένα και στο πλαίσιο της άσκησης με επαρκή απόσταση ασφαλείας, δίνεται παρακάτω ο μέγιστος αριθμός αθλουμένων, ο οποίος θα επικαιροποιείται με νεότερες οδηγίες και με βάση τα νέα επιστημονικά στοιχεία και την πορεία της πανδημίας και φαίνεται στον παρακάτω πίνακα:

ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2020

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
1ο Soccer School Views : 628

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.