LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

19

Δεκ 2019

afisa kathiana 1Ο Αη Βασίλης παίζει..ποδόσφαιρο!!!

Εορταστικό τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνουν στις ηλικίες Κ10, οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στις 11.00 π.μ., με τη συμμετοχή παιδιών από τις ακαδημίες Πανακρωτηριακός - ΕΘΚ - Λέοντες, Κρητικός Αστήρ - Νέοι Χανίων, Ίκαρος-  Κεραμειά και Θησέας - ΑΟ Περιβολίων.

Με έλκηθρο το παιχνίδι και οδηγό τη χαρά, μικροί ποδοσφαιριστές - Άγιοι Βασίληδες θα γεμίσουν το γήπεδο, για να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα. Γιατί και ο Άγιος Βασίλης... παίζει ποδόσφαιρο, μοιράζει κι δώρα (ασίστ και πάσες), κάνει προσποιήσεις και πετυχαίνει γκολ, απολαμβάνοντας κι αυτός τον Βασιλιά των σπορ! 

Και που ξέρεις; Μπορεί να κάνει και κανένα ψαλιδάκι ή ψαράκι γιατί γιορτές είναι, χαρίζει και θέαμα! Βέβαια, ο κανονικός Άγιος Βασίλης που είναι προσκεκλημένος, θα κάνει μια στάση  στο μεγάλο του ταξίδι, για να επισκεφτεί το γήπεδο μας και να μοιράσει μέσα από το σάκο του δώρα σε κάθε παιδί!

Όλοι εμείς, θα αποχαιρετήσουμε στο γήπεδο Καθιανών το 2019, με δώρα, ευχές και τραγούδια, εντός και εκτός γηπέδου, θα πούμε τα κάλαντα και θα ευχηθούμε υγεία και ένα 2020 που το ποδόσφαιρο θα μας χαρίσει συναισθήματα όμορφα και πολλά χαμόγελα!

Εμείς τα παιδιά που αγαπάμε το άθλημα, σας καλούμε όλους να το δείτε με τα δικά μας μάτια! Μέσα από το ποδόσφαιρο και τα ''Μαθήματα Ζωής'' ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον!

Ραντεβού στο γήπεδο Καθιανών, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις 11.00 π.μ.

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!!

afisa kathiana

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 989
3o Soccer School Views : 1771

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.