LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

19

Νοε 2014

Μινώταυρος-Πανακρωτηριακός 2-0Χωρίς να δημιουργήσει καμία ευκαιρία η ομάδα του Μινώταυρου με δύο πέναλτι "μακροβούτια", το πρώτο μάλιστα εκτός περιοχής στο 85' και το άλλο στο 89', κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου, παρότι η ομάδα μας αγωνιζόταν από το 38' με δέκα (10) παίκτες.

 

 

Η ομάδα μας πάλεψε το σημερινό παιχνίδι, δεν μπόρεσε να προηγηθεί στο 3' όταν ο Παντελακάκης μετά την πάσα του Μπαδιεριτάκη βρέθηκε τετ-α-τετ πλασάροντας λίγο άουτ, αλλά ούτε στο 8' με πέναλτι που κέρδισε ο Παντελακάκης και εκτέλεσε ο Μπαδιεριτάκης στέλνοντας την μπάλα άουτ. Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο 5λεπτο του αγώνα, όταν ο γηπεδούχος στις μοναδικές "κλασικές" ευκαιρίες στο 85' με ανύπαρκτο πέναλτι άνοιξε το σκορ και με τον ίδιο τρόπο στο 89', όταν αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Γύπαρης με 2η κίτρινη κάρτα και τη θέση του πήρε ο Αδαμόπουλος, διπλασίασε τα τέρματά του.

Σε ένα αγώνα που δεν χωράει κριτική, ο διαιτητής της αναμέτρησης εξάντλησε όλη του την αυστηρότητα στο 38' όταν σε διεκδίκηση της μπάλας και απέβαλε τον Μιχαλακόπουλο με απευθείας κόκκινη και ενώ προηγουμένως έδειξε με χαρακτηριστική ευκολία κίτρινη κάρτα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Ξεκουκουλωτάκη, Λυχνάκη (διαμαρτυρία), Γύπαρη (διαμαρτυρία), Μποχώνη (διαμαρτυρία), Πενταράκη, Παντελακάκη και στην επανάληψη στους Αδαμόπουλο (διαμαρτυρία), Καλλέργη και Γύπαρη (2η και αποβολή).

Χωρίς να ψάχνουμε για δικαιολογίες για το αποτέλεσμα, ελπίζουμε η σημερινή διαιτησία να ήταν απλά μια κακή ημέρα στην απόδοση της ομάδας των Διαιτητών.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Μποχώνης, Αδαμόπουλος, Μιχαήλ, Ξεκουκουλωτάκης, Τερεζάκης (86' Γιαννολάρης), Μιχαλακόπουλος, Πενταράκης (76' Πλατώνης), Παντελακάκης, Λυχνάκης (86' Καλλέργης), Μπαδιεριτάκης

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
3o Soccer School Views : 1754

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.