LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

12

Οκτ 2014

Πανακρωτηριακός-Παγχανιακός 7-0Καταιγιστικός ήταν ο Πανακρωτηριακός, σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Καθιανών, με αντίπαλο τον Παγχανιακό, με τον Μπαδιεριτάκη να σκοράρει τα τέσσερα (4) από τα επτά (7) τέρματα της ομάδας μας.

 

 

 

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε από την αρχή της αναμέτρησης την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 19' ο Αγνατής με σέντρα από αριστερά σημάδεψε τον Μπαδιεριτάκη, ο οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια, στο 26' ο Μποχώνης με ωραία ατομική ενέργεια σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα γράφοντας το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του α' μέρους. Εκρηκτικός στο πρώτο 15' της επανάληψης ο Πανακρωτηριακός σημείωσε άλλα πέντε (5) τέρματα και συγκεκριμένα στο 46' ο Γιανολάρης πέρασε κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και ο Μπαδιεριτάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0. Στο 48' έπειτα από σέντρα του Παντελακάκη, ο Μπαδιεριτάκης σημάδεψε το αριστερό δοκάρι, όμως στο επόμενο λεπτό, ο Μποχώνης κέρδισε πέναλτι και αποβολή του αμυντικού, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 4-0. Στο 52' και πάλι ο Γιανολάρης σέρβιρε και ο Μπαδιεριτάκης με σουτ έκανε το 5-0, ενώ στο 57' ο Μποχώνης με κάθετη πάσα έχρισε τον Μπαδιεριτάκη σκόρερ για 4η φορά. Στο 60' ύστερα από σέντρα του Πλατώνη και άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα, ο Μπαδιεριτάκης σούταρε χωρίς επιτυχία, αλλά στην επαναφορά ο Λυχνάκης τσίμπησε την μπάλα και έγραψε το τελικό 7-0.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Παντελακάκης (54' Καλλέργης), Αδαμόπουλος, Μιχαήλ, Μπικάκης, Πλατώνης, Μποχώνης, (65' Μιχαλακόπουλος), Γιανολάρης, Αγναντής, Μπαδιεριτάκης (65' Πενταράκης), Λυχνάκης

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1754
Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.